Szelfit akart csinálni egy Converge-koncerten, de csak magából csinált hülyét

converge-selfie

Régi alapigazság: ha felmászol egy koncerten a színpadra, hogy beugorj szörfölni, akkor ne maradj fenn pár pillanatnál tovább, ne bohóckodj, ne baszogasd a zenészeket, és főleg ne próbálj velük szelfizni.

Sajnos 2018-ban is vannak még olyan arcok, akiknek ez nem egyértelmű – itt van például ez a srác, aki a minap egy kaliforniai Converge-bulin vette célba a deszkákat, aztán úgy döntött, hogy itt és most jött el az ideje megölelgetni Jacob Bannon frontembert, majd lőni egy közös fotót is. Az énekesnek ez láthatólag nem annyira volt ínyére, amit hamar észrevettek a többiek is, félbe is hagyták a játszott dalt. Nate Newton basszer már el is indult saját kezűleg elrendezni a helyzetet, amikor kelletlen főhősünk végre észbe kapott és levetette magát a színpadról, hogy aztán… ne kapja el senki. De legalább cserébe még jól le is lett hurrogva össznépileg.

Egészen abszurd jelenet, de minél többször nézed meg, annál viccesebb lesz, Bannon savanyú arckifejezése egész egyszerűen aranyat ér. Rögtön itt van az egész két kameraállásból is:

Unforgivable. @converge

Kelen Capener (@kelenkeller) által megosztott bejegyzés,