Subscribe: turnézárás

Második közös turnéjával járta körbe az országot hazánk két vezető metál zenekara a Subscribe és a Road. A turné utolsó állomásainak egyike az ország nyugati régiójában, a győri Bridge-ben lesz december 27-én (kedden) 19.00 órai kezdéssel. A koncert külön érdekessége, hogy a Subscribe új, Bookmarks címet viselő albumának dalait először hallhatja a nagyérdemű a megyében, míg a Road ismét embert fog teremteni minden bejglitől punnyadó fiatalból. A turnét ezután másnap Szegeden, harmadnap pedig Egerben láthatja a közönség.

Az estét két győri illetőségű zenekar foglalja keretbe: a már az országot is körbeturnézó Thornwill, akik többek között a Moby Dick 30. születésnapját nyitották meg Budapesten, valamint a LOTS (Lord Of The Strings), akik az elmúlt mintegy egy évben olyan zenekarok előtt bizonyítottak, mint a Fish!, vagy az Insane.

Aki biztosan ott szeretne lenni, az jegyét elővételben megveheti a Hangszerarzenál/Hangszerbarlangban (Győr, Tihanyi Árpád út 23. Tel.: 96/311-869). További részletek a zenekarok honlapján, valamint a Facebookon.