Subscribe, Isten Háta Mögött: duplabuli!

A38-as dupla koncertre készül a Subscribe és az Isten Háta Mögött. A srácok úgy döntöttek, hogy Karácsony és Szilveszter között összekötik életüket, bejglit sütnek, forralt boroznak és közös koncertekkel ajándékozzák meg egymást az ünnepekre. A bulik különlegessége, hogy mindkét csapat különböző dalokkal készül mind a két estére, nem lesz átfedés a setlist-ek között.

A Subi karácsonyi ajándék gyanánt lemezen meg nem jelentetett korai demo-s számokat is játszani fog a két nagylemez és az EP dalai mellett, valamint a jövőre megjelenő harmadik albumról is hallható lesz egy premier.

Az IHM az első estén régebbi dalaiból válogat, 28-án pedig hamarosan megjelenő, a már új gitáros/szintissel, Sándor Danival készített negyedik albumának friss, ropogós szerzeményeit mutatja be.

Az igazi fanatikusoknak tehát mindkét koncerten érdemes megjelenniük, ha egyetlen dalról sem szeretnének lemaradni.

Az első estén, december 27-én a Subscribe billentyűsének „igazi” zenekara, a Special Providence melegíti be a közönséget spirituális, fúziós jazz(rock) muzsikájával, míg másnap a gitárprímás Both Miklós vezényelte, a modern népzenét gitárvirtuózítással párosító Napra és a zenekar mindig elbűvölő énekesnője csábítja táncba a népet a főzenekarok előtt.

2010. december 27. és 28. @ A38, Budapest

1 napos elővételes jegy: 1300 HUF
2 napos elővételes jegy: 2400 HUF
1 napos helyszínen vásárolt jegy: 1700 HUF
2 napos helyszínen vásárolt jegy: 2800 HUF

Én ott leszek az első este és bizony a második este is.

http://www.myspace.com/subscribe
http://www.myspace.com/istenhatamogott