Subscribe ingyenkoncert: regisztrálj!

„Szerintetek jó lenne a nyáriszünet kezdetét egy ingyenes Subscribe koncerttel megünnepelni? Ugyehogy. Miért is?

Télen volt utoljára Subibuli Budapesten. Az összel megjelenö új lemez számait még nem jegyezhettétek meg 100%-osan korábbi bulikról, ezért nem árt a tudást felfrissíteni, hogy jobban rögzüljenek. A régi slágerekre pedig természetesen önfeledten szórakozni fogtok. Amit a srácok garantálnak: metal, reaggae, funk, rock, pszichedelia, 1 db gitárszóló, rasztalóbálás, crowdsurf, közönségénekeltetés, bukfencezés, színpadszántás, közönségremászás, megörülés, stagediving.

A fözenekar elötti boka és vádlibemelegítést a Seen tagjai (ex-Blind Myself és Esclyn Syndo tagokkal) vállalták magukra különleges kísérletezös, korlátdöntögetö trip-core muzsikájukkal. A Kelly Hits The Blue Sky koncertjén pedig már minden bizonnyal táncra is fogtok perdülni. A lezseren fiatal srácok a Cat’s cradle Ep-n megjelent modern, ezer stílust felölelö, ötletes muzsikájukkal rengeteg embert levettek már a lábáról. Ugye téged is érdekel, hogy milyen egy Chinese Vagina? Égtáj: a szélsöséges pop keresztezodésnél elfordulva soad, incubus, mr bungle, mastodon irányba, Whitney Houston megidézésével.

Ugye nem hangzik rosszul? All the people all right now!
Ha tartasz attól, hogy nem jutsz be, de mindenképp látni akarod a Subidubit, jobban teszed ha regisztrálsz a következö címen: subscribe@subscribe.hu”

Mivel a Kultiplex 700 főnél nemigen képes nagyobb létszám befogadására, így az érdeklődők számára érdemes kicsit siettetni a folyamatot, ami a helyfoglalásra vonatkozik, arról nem is beszélve, hogy a koncertig 19 nap van hátra. Sok sikert! ;)