Stúdióba vonult a While She Sleeps, hogy felvegye harmadik nagylemezét

whileshesleeps-768x324

Még februárban írtunk róla, hogy a nyáron a While She Sleeps elkezdi írni majd a harmadik nagylemezét, az írási munkálatok viszont olyan szépen előrehaladtak, hogy már stúdióba is vonult a zenekar a hanganyaggal, hogy egy korai 2017-es megjelenésre rögzítse is a dalokat. A csapat a következőt jelentette be facebookon:

„Ha esetleg elgondolkoztatok már azon, hogy miért csendesedtünk el, akkor el kell, hogy mondjuk, hogy a legutóbbi évet és minden lehetséges ébren lévő pillanatunkat a stúdiónk építésével és a lemez írásával töltöttünk el. Ez több, mint zene, olyan szenvedéllyel írtuk meg ezt az albumot, mintha az utolsónk lenne, és életünk művét testesíti meg a lehető legjobb módon. Nem kifejezés, hogy izgatottak vagyunk a lemezzel kapcsolatban, amit írtunk. Nagyon izgatottan és büszkén jelentjük be azt is, hogy végre hivatalosan is elkezdtük felvenni az anyagot. Hatalmas dolgok vannak készülőben, és itt nem csak a zenéről beszélünk. Ne vegyétek le a szemeteket erről az oldalról. Köszönjük a támogatást. Sleeps x”

Brainwashed a 2015-ös év egyik kiemelkedő metalcore kiadványa volt, ezért mondanunk sem kell, hogy mennyire izgatottak vagyunk mi is, hogy mit sütöttek ki a fiúk az új házi stúdiójukban! Addig is idézzünk fel egy slágert a srácok tavalyi lemezéről: