Strike Anywhere – Dead FM

Ismeretségét a Strike Anywhere a mélyre ható szociális és politikai kritikái miatt szerezette, és ezt hallhatjuk a Dead FM-en is, a dalok megalapozottak és megerősíti őket egy életrajzi elfogulatlanság, ami elég, ahhoz hogy megértse az akinek még ismeretlen Noam Chomsky.

A lemez szeptember 5-én jelenik meg és a „Sedition” nyitó sikolyától a „House Arrest”-ig a Dead FM olyan tapasztalatokat dolgoz fel, melyek megalapozottak és arcbavágósak, annyira valóság tartalommal telnek meg, hogy aktívabbak, mint valaha, mintsem üres szlogenekben nyugodjanak meg. Minden, ami Strike Anywhere zenéjében van, ami rá jellemző, az a Dead FM-en is be van ágyazva az album történetei közé a reményteli vörös fonál.
De a Strike Anywhere tagok nem mártírok, nem is igénylik hogy azok legyenek és talán soha nem is lesznek azzá, csak egyszerűen vissza szeretnék adni a társadalomnak azt, ami megváltoztatta az életüket, és ez azt jelenti, hogy a barátságról és a punk szubkultúrához való elkötelezettségükről énekelnek.

A lemezt Thomas Barnett énekes összegzi: „A katarzis olyan valós, mint amilyennek mindig is kellett volna lennie a Dead FM-en, és tényleg belehelyeztük a szívünket is ebbe az albumba.”

01. Sedition
02. How To Pray
03. Prisoner Echoes
04. Instinct
05. The Promise
06. Speak To Our Empty Pockets
07. Two Thousand Voices
08. Hollywood Cemetary
09. Allies
10. Gunpowder
11. Dead Hours
12. Iron Trees
13. House Arrest
14. Ballad Of Bloody Run

MySpace Profile