Stone Sour – Speciális kiadás

A Grammy-díjra jelölt Stone Sour csapata június 4 –én az aranylemes státuszt elért Come What(ever) May című albumuk speciális limitált kiadásával jelentkezik a Roadrunner Records gondozásában. A speciális kiadás nem kevés bónusz anyaggal bővelkedik. Az audio kiadvány hat korábban kiadatlan dallal egészül ki, többek között Chris Isaak egykoron nagysikerű dalának, a “Wicked Game” –nek az akusztikus feldolgozásával, melyet év elején egy kanadai radiós élő fellépés során rögzítettek. A bónusz DVD-n a Come What(ever) May albumhoz eddig elkészült négy videóklipet találhatjuk meg: “30/30-150,” “Through Glass,” “sillyworld” és a csapat legutóbbi “Made of Scars” című klipjét. Ezenkívül a DVD egy korábban soha nem látott teljes koncertfelvételt tartalmaz. Az anyagot 2006. októberében a moszkvai RAMP díjátadón vették fel, amin a Stone Sour legelső és eddig egyetlen oroszországi látogatását örökítették meg, így igazi kötelező darab a rajongók számára.

“Még mielőtt Ti, kedves rajongóink felhúznátok magatokat ezen az újrakiadáson (mert tudjuk, hogy valószínűleg elsőre ez lesz a véleményetek), csak annyit mondanék, hogy én egy őrült zenerajongó és lemezgyűjtő vagyok. Így amikor a döntés megszületett arról, hogy egy speciális újrakiadást dobunk a piacra, mindannyian tudtuk, hogy ennek csak és kizárólag nagyon különlegesnek kell lennie.” – nyilatkozta a gitáros Josh Rand. “Minden olyan anyagot rápakoltunk, amit csak tudtunk, többek között egy teljes oroszországi fellépésünket, hogy egy igazán speciális kiadvány legyen számotokra. Imádni fogjátok!”

Come What(ever) May Speciális Kiadás Tracklistája & Bónusz Anyagok:

“30/30-150”
“Come What(ever) May”
“Hell & Consequences”
“sillyworld”
“Made of Scars”
“Reborn”
“Your God”
“Through Glass”
„Socio”
“1st Person”
“Cardiff”
“Zzyzx Rd.”

Bónusz dalok:
“Suffer”
“Fruitcake”
“The Day I Let Go”
“Freeze Dry Seal”
„Wicked Game”
“The Frozen”

DVD tartalom:

A “30/30-150,” “Through Glass,” “sillyworld,” “Made of Scars” klipjei.

Koncertfelvétel tracklistája:

“30/30-150”
“Orchids”
“Take A Number”
“Reborn”
“Your God”
“Inhale”
“Come What(ever) May”
“Bother”
“Through Glass”
“Blotter”
“Hell & Consequences”
“Get Inside”

Az amerikai lemezkiadók szövetsége, az RIAA által már hivatalosan is aranylemeznek elismert Come What(ever) May album iránt máig nem csökken az érdeklődés, sőt folyamatos elismeréseket érdemelt ki a kiadvány a 2006-os megjelenése óta. Az album azonnal a the Billboard Top 200 4. helyén debütált, míg az első kislemez , a. “30/30-150” Grammy- díj jelölést is kapott A legjobb metal előadás kategóriájában. A korong egyik legsikeresebb dala, a “Through Glass” 1. helyet ért el a Mainstream Rock rádiós listán, 2. helyezést az alternative rock radios listán – 22 héten át a top10-ben szerepelve, míg a 12. helyig jutott a Hot A/C listán. A klipje pedig szintén az első lett az MTV2 T-Minus Rock Countdown-ján, köszönhető annak a ténynek, hogy a 2006-os esztendő legtöbbet játszott klipjei közé tartozott. A politikai okokból több kritikát kiváltó “sillyworld” klipje – mely elég rendesen bírálta az Egyesült Államokat -, az 5. helyig jutott a Mainstream rock, míg 20-ig az alternativ rock listán. Az aktuális kislemez, a “Made of Scars” a 3. legtöbb helyen rádiós listára felkerült szám , mely a 34. pozicíióban nyitott az eheti rock listán. A dalhoz készült klipet múlt héten forgatták le, a banda egy amerikai teltházas bulijának pillanatait örökíti meg.

“Imádom a rögtönzést. A spontaneitás minden formáját. “ – nyilatkozta a banda emblematikus frontembere, Corey Taylor a Revolver magazin aktuális számában adott címlapinterjú során. “A Stone Sour-ral teljesen önmagamat adhatom és csak tennem kell a dolgom, ezért is imádom ennyire ezt a bandát.”

A Stone Sour jelenleg egy intenzív koncertsorozaton mutatja be az új lemez anyagát. A mostani felvonás május 4-én vette kezdetét a banda szülővárosából, a hires-neves Des Moines-ból startolva, és hamarosan Ausztrália, Japán és Európa nagyobb koncerthelyszínein és fesztiváljain fognak bizonyítani. Az USA-ba csak augusztusban térnek vissza.