Spearmint Revolt: új klipes szám a Norma Jean új lemezéről

Spearmint Revolt címmel egy új klipes dalt tett közzé a Norma Jean. Ez már a második előzetes az amerikai metalcore-banda következő, kilencedik nagylemezéről, ami augusztus 12-én jelenik meg Deathrattle Sing for Me címmel a Solid State-nél. A lemezről az alábbiakat nyilatkozta Cory Brandan énekes:

Ez a lemez valójában az összefogásról szól. A Megtestesíti a Norma Jean-i testvériségünk összetartását. Akkoriban szükségünk volt valami elfoglaltságra, és ezeket a dalokat a saját lelkünknek írtuk. Nagy szükség volt erre lemezre ahhoz, hogy szó szerint életben maradjak. Ez egy mélyebb hely.

Grayson Stewart gitáros pedig így foglalta össze az új dalt:

Meg akartam mutatni egyetlen számon belül, hogy milyen sok minden fér bele a Norma Jean hangzásába – de úgy, hogy közben a dal mégis egy kerek egésznek hasson.

Az album számlistája a következő lesz:

1. 1994
2. Call for the Blood
3. Spearmint Revolt
4. Memorial Hoard
5. Aria Obscura
6. Any%
7. Parallella
8. W W A V V E
9. A Killing Word
10. Penny Margs
11. el-roi
12. Sleep Explosion
13. Heartache

Cory egyébként nemrég beindított egy új side projectet is a testvérével, Matthew Putmannel közösen, OrphanTwin néven. Matthew emellett az új NJ munkálataiba is belefolyt, ő írta például az előző klipes dalt, a Call for the Bloodot is, amit szintén lehet szemlézni alább.