Sosevolt még ilyen jó – bemutatkozik Molnár Bálint új zenekara

sose

Terápiás zenekar a kiégett kabalák szigetéről, főként önszórakoztatásra, de ajánljuk minden másnaposnak és józannak, a függőknek, a függetleneknek, a Hölgyeknek, az Uraknak, a barátoknak és a leendő barátoknak. Túlélőktől, nem csak túlélőknek, mert SOSEVOLT még ilyen jó, de lehet, többé nem is lesz.

Így mutatkozik be a legfrissebb fővárosi modernrock-zenekar, a Sosevolt. Szinte a semmiből robbant be eme újabb ígéretes hazai brigád, akikre érdemes lesz figyelni!

A mikrofonnál egy régi ismerős, Molnár Bálint, az Insane egykori frontembere áll, aki annak idején az Our Island – Our Empire lemezen énekelt a bandában, és az idei Rockmaratonon egy nosztalgiabuli erejéig újra össze is áll régi zenekarával. Aki rongyosra hallgatta azt a lemezt, annak első hallgatásra szokatlan lehet Bálinttól a magyar szöveg, de másodjára már kicsit sem tűnik furcsának. Fogós sorok, fülbemászó dallamok, tiszta ének – ennyi elég is, hogy rögtön beragadjon a lejátszóba a Szívregény címet viselő első Sosevolt-dal. A szám felvételei és keverése a TrashHill stúdióban készültek.

A srácok ingyenes bemutatkozó koncertje március 29-én lesz a Robotban, az Evolvo társaságában, akiknek szintén nemrégiben készült el az első kislemezük.