So Kind, Yet So Cruel: új dallal rukkolt elő a The Idoru

2019 végén sokak örömére visszatért a hazai modern punk/HC/metalszíntér ékköve, a legendás The Idoru, ráadásul a klasszikus felállásával. Azóta kiadtak egy kislemezt, amely a tavalyi toplistánk élén végzett, és amelyet élőben is bemutattak a megboldogult régi Dürer Kertben. Most pedig itt egy új dal, a So Kind, Yet So Cruel, amely az év végén a svéd Blackstarfoundation gondozásában megjelenő, 11 tételes album első elfutára. A számhoz Peter John Kiss (TherealJP, Svnseas, ex-Till We Drop) készített egy rendkívül ötletes, igényes, régi és új fotókból álló slideshow-videót.

A gitárfelvételekért Horváth István (PMA, ex-Blind Myself), a dobért és az énekért Kolozsi Péter (KitchenRoom Studio) a felelős, a keverést és a maszterelést Kiss József (Area 51 stúdió, Nova Prospect) végezte, valamint Ivánfi Dániel (Stubborn, ex-Shell Beach) és Czifra Miklós (Poison Alley, Leander Kills, ex-New Dead Project) is segédkezett a munkában.

A zenekar legközelebb július 17-én áll színpadra, méghozzá a Budapest Parkban, a Subscribe, a Trillion és a Tiansen társaságában.