Skandináviába megy turnézni a Satelles és a VLKN

Alig fejezte be közép-kelet-európai turnéját a SatellesVLKN páros, máris újabb koncertútra indulnak, ráadásul nem is akárhová. Hazai underground zenekaroknál ritkaságszámba menő módon skandináv és közép-európai városok lesznek a célpontok. A tízállomásos körút április 27-én kezdődik Prágában, majd Lengyelország, Norvégia és Svédország érintésével május 7-én zárul a szintén csehországi Ujezdben.

A VLKN zenekar közleménye:

Ezekben a bizonytalan időkben nagy izgalommal mutatjuk be az „Unsung Ruination” nevű turnénkat, amelyet Satelles zenekaros testvéreinkkel együtt fogunk megtenni.

Hálásak vagyunk mindazoknak a csodálatos promótereknek, akik segítettek a szervezésben és lehetővé tették, hogy megosszuk a zenénket a helyi közönségekkel.

Ezért hívtuk életre ezt a bandát, hogy minél több koncertet adjunk. Fő célunk az volt, hogy körbeutazzuk a Fekete-tengert és körülötte mindenhol játsszunk. Sajnos ez most nem lehetséges a keleti háborús helyzet és az ebből adódó szankciók miatt, és úgy gondoljuk, hogy ez a következő években sem lesz másként.

Soha nem fogjuk feleslegesen nagy szavakkal kifejezni az érzéseinket, mint mások. Nem mondjuk magunkat „keményen dolgozó DIY-bandának”, hogy utána állami forrásból fedezzük a kiadásainkat… Azok nem mi leszünk.

Amint látjátok, ezt az egész hardcore dolgot szerelemből csináljuk. Szeretnénk a színpadon jól érezni magunkat, és közben felnyitni néhány szemet a szövegeinkkel. Mindig szívesen látjuk azokat, akik meg akarják osztani a zenénkkel kapcsolatos gondolataikat.

Hamarosan útnak indulunk és csodálatos helyeket látogatunk meg, finomakat eszünk, helyi söröket iszunk és sokat utazunk! Emlékezetes lesz, gyertek és csatlakozzatok, tegyük színesebbé ezeket a napokat.

Vigyázzatok magatokra, ott találkozunk!

A pontos menetrendet lásd az alábbi plakáton: