Segélykoncert a Leukémiás betegekért

Október 13-án, szombat este, a Kultiplexben a „Segélykoncert a Leukémiás betegekért” fesztiválhoz 5 különböző stílusú zenekar fog csatlakozni.
Az estét a Last Hope bolgár hardcore zenekar nyitja: ők Sofiában elég nagy respektnek örvendenek… Majd a OneHeadedMan következik, akik nem azért alkalmaznak női éneket, hogy zenéjük klisésségét ellensúlyozzák, sőt! Az este vitathatatlan koronája a Watch My Dying fellépése lesz, akik túl vannak 2 kritikaice és közönségice elismert lemezen. Nem hisszük, hogy az agyas és vérprofi zenéjük külön bemutatást igényelne. Utánuk a grungeot kiválóan játszó Flop következik, Powergroundék egyik fiatalnak mondott tehetsége. Ők leginkább olyan „grunge”-osak. Az estét pedig a Hemba zárja. A Hembáról a tagok előélete mondja el a legtöbbet: Leukémia és Kreténs tagok alkotják. A csontig nyalás (melytől a Nyálas Olvasó is joggal öklendezhet már, mint deepthroattól a pornószínésznő) helyett inkább tekintsétek meg az alábbi videólinkeket és döntsétek el, hogy az Ügyet és a Zenekarokat érdemesnek találjátok-e Pénzetekre?

A beugró-adomány 1000 Ft lesz. Kapunyitás: 20h. A fesztiválról (melyet már több mint 10 színpadon rendeznek meg legalább 5 városban) a
http://www.segelykoncert.hu -n olvashattok többet.

Videók:
Last Hope – Under the flag – link
OneHeadedMan – Seven Seas – link
Watch My Dyinglink
Flop – Sidenote: link

Linkek:
Last Hope – http://www.myspace.com/lasthopesofia
OneHeadedMan – http://www.oneheadedman.com
Watch My Dying – http://www.watchmydying.com
Flop – http://www.flop.hu
Hemba – http://hemba.extra.hu/

Segélykoncert.hu – http://www.segelykoncert.hu