Scott Lewis Nine Inch Nails-hatásokat akar az új Carnifexre

carnifex scott lewis

Némi fáziskéséssel, de egy igencsak érdekes posztra figyeltünk fel Scott Lewis Carnifex-frontembertől. Az énekes pár hete a zenekar soron következő lemezéről kezdett el – mondjuk úgy – hangosan gondolkodni a Twitteren, és egy elég meglepő ötlettel állt elő:

Olyan nézőpontból gondolok a következő lemezre, hogy hogy szólna egy Carnifex-album, ha Trent Reznor segítene megírni.

Ha eltekintünk attól, hogy a Nine Inch Nails főnöke valószínűleg aligha fog ebben az életben valaha is deathcore-t, vagy bármilyen más extrém metált írni, akkor is érdemes elgondolkodni, hogy vajon Lewis hogy is érti ezt az egészet. Több atmoszférakeltő zajolást szeretne a leendő új Carnifex-dalokba? Netán több szintetizátort? Esetleg a dalszövegeit akarja olyan nyersen és gátlástalanul kitárulkozóra venni, mint ami mindig is Reznor egyik legnagyobb erőssége volt? Mondjuk egy tényleg az ember bőre alá mászó Carnifex-lemez elég jól hangzik, meglátjuk, mi sül ki ebből.

A banda egyébként még közel sem tart ott, hogy nagyon ráfeküdjenek a hetedik nagylemezükre, hisz az előző, a Slow Death is alig több mint egy éve jött csak ki. Lewisék még javában turnéztatják az anyagot, ősszel például a Whitechapellel járják majd az Államokat.