Debütál a Scedio első videoklipje, a Pillars

12920896_976342452402037_468100615_n[1]

Jövő hónapban új lemezt készül kiadni a hajdúszoboszlói progrockos/progmetalos Scedio zenekar, amelyről ma este itt a NuSkullon debütál az első dal és klip, a Pillars.

A Testify-ból ismerős Szandai testvérpárt is a tagjai közt tudó bandával tavaly májusban a Splinters kislemez megjelenése után találkozhattatok nálunk először, idén tavasszal pedig máris megint új anyaggal készülnek a srácok, a Forget Everything You Know… című hatszámos új anyag április 10-én fog megjelenni. Ennek felvezetéseként készült most el a banda történetének első videoklipje, amelyet a fiúk a szintén Testify-os Bíró Tamás segítségével forgattak le. A forgatásról az alábbiakat mesélték el nekünk:

„A klipnek úgy igazán nincs sztorija. Talán annyi, hogy a helyszínen 3 órát kaptunk, szűk 2 és fél óránk volt forgatni. A tökéletesnek gondolt szervezésből és ütemtervből pedig az lett, hogy öten ötfelé rohangáltunk még a forgatás előtt, és csak a sima felvételek kitartottak az utolsó percig. Más ötletre nem is maradt idő. Mikor az egyénieket vettük pedig párhuzamosan pakoltuk el a cuccokat, hogy időben legyünk. Összességében amúgy ránk vall, hogy így alakult.”

A közelgő lemeznek holnaptól él az előrendelése is, emellé pedig pólókkal és nyereményjátékkal is készül a banda, a részletekért tartsátok szemmel a facebook-oldalukat!