Rozsdakoporsót ácsol új dalában az Enterprise Earth

Befutott a harmadik előzetes dal is az Enterprise Earth jövő februárban megjelenő sorlemezéről, a Death: An Anthologyről. A Casket of Rust amit csak lehet, felvonultat az egyre többet kísérletező deathcore-banda eszköztárából: szimfonikus elemek, dallamos, tiszta énekes kórus és baromi sok gitárszóló. Ja, és a dal maga hétperces, ezáltal az eddigi leghosszabb a frissen bemutatott tételek közül, ami tovább erősíti a gyanút, hogy nem is nagyon fogják beérni holmi három perces játékidőkkel darabonként.

Travis Worland énekes körül is írta, mit takar a „rozsdakoporsó” szimbólum:

A dalszöveg az egyén halálát írja le egy kapcsolatban. Mindent elnyomsz magadban, hogy a másiknak megfelelj, ezáltal szépen, lassan elpusztítod magad. Olyan sokáig építetted ezt a koporsót, hogy itt az ideje bomlásnak indulni és berozsdálni, mielőtt végleg beletemeted magad.

A srácok három nappal a lemez megjelenése után, vagyis február 5-én fel is lépnek nálunk a szintén új lemezes Suffocation vendégeként, olyan bandák társaságában, mint a Sanguisugabogg, az Organectomy, hazai részről pedig az As Karma Brings. A düreres bulira szépen fogyogatnak a jegyek, nem árt bebiztosítani magad, ha nem akarod lekésni az év egyik legparább death metal/deathcore-szeánszát.