Rövid híreink következnek!

A metál progresszívebb ágát képviselő Becoming The Archetype befejezte negyedik lemezének felvételeit. A SolidState Records gondozásában megjelenő 11 számos anyag jövő év márciusában fog megjelenni Celestial Completion címmel. A CD producere Matt Goldman (Underoath, The Chariot) volt.

http://www.myspace.com/becomingthearchetype

Az osztrák Belphegor is elkészíttette legújabb, immáron kilencedik lemezét Blood Magick Necromance címmel. Az anyag január 14-én fog megjelenni a Nuclear Blast Recordsnál. A lemez felett pedig a legendás Peter Tägtgren bábáskodott. A barátságos borítót pedig ide kattintva nézhetitek meg.

http://www.belphegor.at/
http://www.myspace.com/belphegor

A svéd progressive metal legenda Opeth január 31-én fog bevonulni az Atlantis studiosba, hogy rögzítse tizedik nagylemezét, melyet jövő év őszén fognak megjelentetni a Roadrunner Records gondozásában. A felvételeket Jens Bogren (Katatonia, Soilwork, stb) segíti majd, a keverést pedig Steven Wilson (Porcupine Tree) mester végzi majd. A csapat annyit árult el az új anyagról, hogy „good”.

http://www.opeth.com/
http://www.myspace.com/opeth

Aki kicsit is úgy érzi, hogy otthon van a grindcore (death metal) világában annak bizonyára ismerős a Lock Up neve. A kvlt csapat nyolc év hallgatás után kirakott egy új, Life of Devastation címre hallgató dalt myspace oldalára, mely jövő év elején a Misery Index legénységével közös spliten fog hivatalosan megjelenni.

http://www.myspace.com/lockup