Rövid híreink következnek!

Az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis egy interjú során elárulta, hogy a zenekar még idén szeretne megjelentetni egy új albumot a zenekar fennállásnak tizedik évfordulójára. Cím még nincs, de az biztos, hogy a lemezen helyet kap pár teljesen új dal, pár feldolgozás nóta és egy-két remix is.

Az oaklandi All Shall Perish július 29-én fogja megjelentetni legújabb nagylemezét, melynek a címe a minap szivárgott ki. A This is Where it Ends névre keresztelt anyag a Castle Ultimate Studiosban lett felvéve Zack Ohren segdelmével, aki eddig olyan csapatokkal dolgozott, mint a Suffocation vagy a Light This City. A Divine Illusion című dalt az alábbi linken már meghallgathatod.

Az atlantai metal csoda Mastodon dobosa, Brann Dailor elárulta, hogy már most nyár végén megjelenhet a legújabb nagylemez, ugyanis a dalok (nagyjából) készen vannak és már csak a stúdiózás van hátra.

Evan Brewer ex-Reflux/Animosity és nemrég óta The Faceless basszusgitáros június 28-án megjelenteti első szólólemezét a Sumerian Records gondozásában Alone címmel. Az alábbi videón pedig megtekinthetitek, hogy mégis mire lehet számítani a szólólemeze kapcsán.