Rossz döntések naplója – Megjött a Petofi új kislemeze

Megérkezett a Petofi várva-várt harmadik, egyben visszatérő kislemeze Rossz döntések naplója címmel. Az új anyag a 2015-ös Árnyunk az égbolt EP nyomvonalán megy tovább, de immáron minden dalban megjelent a tiszta ének, miután Mezei Bence helyett a zenekar korábbi basszusgitárosa, Pór Peti lett az új frontember.

A srácok ennyit fűztek hozzá az új számokhoz:

Az elmúlt másfél év hullámvasútján ülve minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy végre megoszthassuk veletek a lemezt, amivel új korszakába lép a zenekar. Köszönjük nektek, hogy továbbra is velünk vagytok! 🖤

A hangzásról a nyíregyházi MSK Sound stúdió és Pál Mihály gondoskodott. Az EP fizikai formátumban, méghozzá zsebes digipak formájában is megjelenik majd, melyet elő lehetett rendelni. Mindegyik dalhoz egy-egy fotó tartozik, melyet Szabó László Ádám gitáros készített a lemezborítóval egyetemben. A képek hátulján a dalszövegek kapnak majd helyet, ezek grafikái Kollár Szabi (Hindmost / ex-Dryvia) munkái.

A zenekar idén öt helyen lép fel, legtöbbször a Satelles és a nemecsek társaságában, néhol további zenekarokkal kiegészülve. A dátumok:

10.04. Budapest, Dürer Kert
10.11. Szeged, Hut Cafe
11.01. Nyíregyháza, Club Hollywood
11.08. Eger, Uránia Mozi
11.23. Székesfehérvár, Nyolcas Műhely