Room Of The Mad Robots: hírlevél

„Hol is kezdjem? 2008. decemberében megnyertük a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutatót, amin keresztül bejutottunk az International Live Award bécsi elődöntőjébe a legjobb 40 zenekara közé. Ez a Gasometerben került megrendezésre 2009. április negyedikén, ahol tovább jutottunk a legjobb tízbe. Ennek lesz a döntője 2009. május elsején, Bécsben, a Maifest-Open Air fesztiválon. A felállás a következő. A közönség dönti el a legjobb 10 zenekar közül, hogy ki legyen a győztes: elég nagy lehetőség ez nekünk. Ebben kérném a segítségeteket. Május 1.-én buszokat indítunk a felvonulási térről. Útiköltség 3.000 Ft/fő környékén lesz. Belépő nincs. Kérek mindenkit, hogy jöjjön el és szavazzon ránk, mert mindig osztrák zenekar győz, hiszen több embert meg tudnak mozgatni, mint bárki más.

Részletek:

A koncert ingyenes. A bécsi vidámpark mellett lesz megrendezve ami önmagában nem rossz móka. A főbanda a Hail lesz (ének: Tim „Ripper” Owens / Judas Priest, Beyond Fear, Yngwie Malmsteen, Iced Earth; gitár: Andreas Kisser / Sepultura; basszus: David Ellefson / F5, Megadeth; dob: Jimmy DeGrasso / Alice Cooper, Megadeth, Suicidal Tendencies) amit szintén nem érdemes kihagyni. A Hail feldolgozásokat játszik: Black Sabbath, Pantera, Sepultura, Megadeth, Judas Priest, Metallica.

Jelentkezni 2009.04.20.-ig lehet ezeken az e-mail címeken, vagy a MySpace-en(kérem, csak az mondja biztosra aki tud jönni, mert elég drága egy busz és nem szeretnénk sok pénzt bukni rajta):

madrobots@gmail.com
berszanmiklos@gmail.com
faces5sikth@gmail.com

Akit érdekel, meghallgathat egy számot készülő lemezünkről a MySpace-oldalunkon. Ugyanitt vidót is találsz a Gasometerben megrendezett koncertről is.”

Szerk.: „Mi vagyunk az első magyar zenekar, akik 10 év után bejutottak a Maifest-Open Air fesztiválra, ami május 1.-én kerül megrendezésre Bécsben. A fellépési rangsort e-mail szavazatok alapján döntik el. Szeretnénk az elsők között lenni; ez nekünk nagyon fontos. Nektek a következő a teendőtök:
Címzett: ben@planet.tt
Tárgy: My Vote For Room Of The Mad Robots
Üzenet: My Vote For Room Of The Mad Robots

Egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni. A szavazás április 27.-ig tart.
Szóljatok mindenkinek akit ismertek, barátaitoknak, ismerőseiteknek.”