Rommá verik a Nest of Plagues tagjait legújabb klipjükben

Gőzerővel készül második lemezének kiadására a budapesti groove-os metalcore/deathcore-alakulat, a Nest of Plagues. Az album most végre címet kapott – To Kill a God -, emellé pedig megérkezett a hatodik(!) előfutára is az Unimprint képében. A szám a srácok előző, partizós videójához képest meglehetősen komorabb hangvételű kisfilmet kapott, ami nem is csoda, hiszen a zenekar így kommentálta a megjelenést:

A dal azokról a stigmákról szól, amiket a társadalom helyez a mentális nehézséggel küzdő emberekre. Azt a harcot mutatja be, ami egyszerűen elkerülhető lenne egy megfelelő szociális háló és pozitív hozzáállás kialakításával.

A Peter John Kiss által készített videóban szépen, fokozatosan nyomon követhetjük, ahogy a csapat tagjait először még csak enyhébb kiközösítések és atrocitások érik, majd fokozatosan agyalják péppé őket a társadalmi elnyomást szimbolizáló emberkék.

Mi már nagyon várjuk a lemezt, és remélhetőleg legközelebb már megjelenési dátummal is tudunk majd szolgálni. Addig is itt van a következő két fővárosi koncertdátum, egy még az idei évre, egy pedig 2022 legelejére.