Román és magyar zenekarok tartanak brutal death/gore-bulit Szegeden

Február 28-án Szegedre, a Rock Clubba látogat két román csapat, a Clitgore és a Necrovile, akiket két hazai zenekar, az Apoptosis és a Vile Disgust vezet majd fel. Az este házigazdája az új felállású Apoptosis, akik tavaly két tagcserén estek át: a volt énekes helyett Sin of Godból ismert Lupus, illetve gitáros poszton a Jackből ismert Kristóf csatlakozott a bandához. A srácok márciusban vesznek fel három friss számot, melyek a chilei Diskordia zenekarral készülő közös spliten lesznek.

A szervezők az alábbiakat fűzik az eseményhez:

Kezdésként a helyi cséphadaróbrigád, az Apoptosis ontja a blasteket. A zenekar életében idén történt némi változás. Volt egy énekes- és gitároscsere, a jelenlegi felállás egy új szájízt is adott a bandának. Még nagyobb mocskot kaptok majd az irgalmatlan darálás mellett. Érdemes időben érkezni. Folytatásként a budapesti gore-alakulat, a Vile Disgust hevíti tovább a hangulatot. Még anno a Garaboncziásban élvezhettétek a társaságukat. Aki akkor nem tapasztalta meg ennek a türhő brigádnak a stílusát most ne hagyja ki!!

Ezután Románia egyik legmocskosabb brigádja, a Clitgore mozgatja meg a kedves közönséget… (wc-papír ajánlott). A 2007-ben alakult brigádot nem kell bemutatni a műfaj kedvelőinek. Folyamatos turnéiknak és koncertjeiknek hála több nagyobb fesztiválon is találkozhattatok velük. Az estét a szintén Romániából érkező, 2001-ben alakult brutal death-alakulat, a Necrovile zárja. Őket szintén nem nagyon mutatnám be, akik nem ismerik jöjjenek el, vagy ne.

Ez az este nagyobbat fog ütni mint Papp Laci valaha…

Minden további infó az eseményél.