Rockmaraton: új nyereményjáték és videó!

A következő hírlevelet kaptuk a Rockmaraton szervezőségétől:

„Készen van a végleges zenei program, a közönségszavazás eredményeként két banda került be: a Cojones a nagyszínpadra az Agnostic Front, a Tankcsapda és a HétköznaPI CSAlódások elé, a Dreyelands pedig a Rockerek.hu színpadon kap lehetőséget, ugyanott lép fel a The Southern Oracle a pénteki napon. Összeállt a Local Heroes Tehetségkutató beosztása is, 35 nevező zenekar mutathatja meg magát a szakmai zsűrinek és a fesztivál közönségének!

Új játékot indítunk! Fotózd le magad az idei Rockmaraton jegyeddel, küld el a horváth.laszlo@zombie11.hu e-mail címre, és írd meg, melyik napra szeretnél V.I.P. belépőt kapni, amivel aznap a backstage területre beléphetsz, és írd meg, melyik zenekarral szeretnél személyesen találkozni, beszélgetni, fotózkodni! Minden napra 2 személynek és kísérőjüknek biztosítunk lehetőséget minderre. Fontos, jó ha az adott bandával kapcsolatos dolgot is belecsempészel a fotóba, ha ötletes, vicces, vagy szexi vagy bármi, csak jóóó legyen, és a legjobbakat 3000 Ft értékű ingyenes fogyasztással jutalmazzuk! A beküldött képeket a Rockmaraton Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán lehet „tetszikeltetni / lájkoltatni” és a legtöbb szavazatott begyűjtők nyernek!

Mivel idén sem növekszik kis hazánkban az életszínvonal, úgy gondoltuk tovább segítünk nektek abban, hogy anyagilag is bírjátok az egy hét bulit. Idén úgynevezett Válság Büféket telepítünk több helyre is, ahol 18 óráig irreálisan alacsony árakon vásárolhattok majd minőségi szomjoltókat. 1-2 példa a felhozatalunkból:

0,5 l csapolt Soproni sör: 250 Ft
4 cl GUSTO ágyas feketecseresznye pálinka: 350 Ft
4 cl Bols Vodka + 2 dl Fanta: 250 Ft
2 dl Villányi Vörösbor + 1 dl Cola: 150 Ft

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a bérlet egész hétre mindössze 8.990 Ft biztosan állíthatjuk, hogy a Rockmaraton nem csak a legsúlyosabb, de a legolcsóbb fesztivál is!”