Rockmaraton ajánló!

2008. július 07-én kezdődik Pécs melletti festői szépségű Malomvölgyi Arborétumban a nyolcadik Rockmaraton Fesztivál, amin idén kilenc nemzetközi hírességet tekinthet meg a nagyérdemű. A dél-magyarországi régió központjának rendezvénye a metal szerelmeseinek több stílusból is kínál programot, hisz nem csak a világhírű svéd, dallamos death/modern metalt játszó Soilwork lesz megtekinthető, de a 18 éves finn Amorphis is tiszteletét teszi a Hammerworld színpadon. A napjainkban méltán népszerű folk-metál stílus legnagyobb képviselője a Finntroll 2006-os sikere után visszatérő vendégként újra fellép a fesztiválon.

Nem elhanyagolandó a keményebb zenéket kedvelők számára a német old school death metalt aprító Fleshcrawl, és a feltörekvő svéd Demonical. A lágyabb műfajok kedvelőinek melegen ajánlott a Nightwish által megteremtett opera-metal műfajának ugyancsak német képviselője Xandria, gyönyörű női énekesével. Azért a ska, a punk és psychobilly rajongók is kapnak talp alá valót, hisz idén fellép a spanyol The Locos zenekar – a legendás Ska-P utódzenekara, és a hírhedt angol psychobilly banda a Demented Are Go, valamint az Európa szerte közkedvelt szlovák punk csapat a Konflikt.

A külföldi sztárok mellett olyan hazai bandák képviselik a fémzenét, mint az Ossian, a Pokolgép, a Mobydick, a Dalriada, vagy a Subscribe, a ROAD, a Zorall és a Nevergreen. Több hazai rockcsemegével is szolgál a fesztivál programja. Földes László HOBO és az idén hatvan éves blues király Deák Bill hosszú idő után, egyszeri alkalommal újra együtt lépnek a deszkákra, hogy megidézzék a Kopasz Kutya szellemét. Egy új szuperprodukció, a Mobilmánia keretén belül, pedig együtt lép fel a P. Mobil három legendás énekese Vikidál Gyula, Tunyogi Péter és Rudán Joe. Magyarország legnagyobb rockcsapata a Tankcsapda speciális fény és látványtechnikai elemekkel tarkított show-val készül rendezvényre. A Rockmaraton fesztivál idén sem enged a divathullámoknak, kizárólag élő rock zenei produkciókat kínál az egy hét alatt, mert kell egy magyar ROCK/METAL fesztivál.

www.rockmaratonfesztival.hu

A napijegyek ára: 4000.- Ft

Naponta más-más színű szalag jogosít a belépésre, amely a következő nap reggel 08 óráig érvényes. Napijegyet elővételben nem értékesítünk!

Hetijegy

A hetijegyek ára elővételben: 10900.- Ft
A hetijegyek ára a helyszínen: 12000.- Ft

Elővételben megvásárolható május 15-től július 06-ig.

Erre bizony elmegyek!