Rockinform – újraindul

December elején megújult arculattal, ráncfelvarrással és botox-kezeléssel ismét az újságosoknál Magyarország egyik meghatározó rockmagazinja, a Rockinform, ezúttal már az RNR Média gondozásában. A főszerkesztő Hímer Bertalan, aki a miskolci főhadiszállásról irányítja a zúzós hadműveleteket. Az arculati- és tördelési munkálatok hadvezére a SZEG-főnök Szilágyi István, aki grafikus hadseregével nyír ki, alakít át, szegel és hegeszt be a magazinba mindent, ami a rockzenével kapcsolatos.

Szokták mondani: "A történelem ismétli önmagát". Talán a Sors akarata, mindenesetre most pontosan ez történt. Ugyanis a cég vezetője, Erdélyi Zsolt 1988-ban éppen egy rockzenei magazin, a Metal Mirror beindításával kezdte el felépíteni mindazt, amelyet mára RNR Média néven ismerhet a vásárlóközönség, és persze a szakma. 20 esztendő elteltével itt a Rockinform, egy igazi kihívás, amely – bár fogaskereke lesz egy olajozottan működő gépezetnek- kiemelt szerepet kap cégünk tevékenységi körében, de még a Metal Mirror neve is felbukkanhat a közeljövőben. Majd nézz a tükörbe!
Nem aprózzuk a dolgokat! Minden számhoz egy exkluzív CD-t csomagolunk. Olyan teljes albumokkal, amelyekkel abban a formában még soha nem találkozhatott a közönség. Decemberi megjelenésünkhöz máris egy nagyágyúval gyors tüzelünk. Az Ektomorf "Hangok" című anyaga CD formátumban soha nem volt kapható. Most igen, remasterizált változatban. Boltokban ne keresd, a CD csak és kizárólag a Rockinform mellékleteként lesz kapható Magyarországon, valamint a környező országok magyarlakta területein.

Folyamatos nyereményjátékokat is szervezünk, rögtön a Metallica új albumával kezdünk. Ha nyersz, hazaviheted a "Koporsódat", jó anyád legnagyobb örömére!

Az 60 oldalas, minőségi hírekkel, interjúkkal és fotókkal telepakolt Rockinform az exkluzív CD-melléklettel mindössze 899.- forintért lesz kapható. Na, most lehet felszedni a leszakadt állkapcsokat a padlóról!

A Rock legyen mindenkivel!

Isten hozott a Bizalom Körében!