RIP Jesse: Terrorizer közlemény

„Nincsenek szavak arra, hogy ez milyen fájdalmat jelent számunkra. Mélyen szerencsésnek érezzük magunkat olyan szempontból, hogy még azelőtt sikerült leraknunk az asztalra egy olyan anyagot, ami méltó Jesse nevéhez, mielőtt a Sors keze elragatda volna Őt tőlünk. Megígérjük, hogy emlékedet méltóképpen őrizzük meg. Örökké a szívünkben élsz Jesse! Köszönjük a rajongók leveleit és hozzáállását! Tudjuk, hogy a szavaitok mögött mély érzelmek rejlenek, amik megerősítenek minket, és Jesse családját.”
Terrorizer

Köszönjük Jesse, hogy a rokonaid lehettünk míg éltél. Nagyon elkeseredtünk a tragédia hírére, és köszönjük a rajngóknak a lelkesítő szavakat. Jesse a holland Erasmus MC kórházból vasárnap, augusztus 27-én, 2006-ban hagyta el ezt a világot.

Fiúnk volt, testvérünk, barátunk. Szabad természetű ember volt,szabad gondolatokkal, amit a világon mindenhol szívesen fogadtak. Barátainak és közeli ismerőseinek csak . Tudatában gazdag volt, a világ számos kultúrájáért rajongott. Zenéje megérintette mind a szívünket, mind a tudatunkat, lelkünket. Öröksége, és szelleme mindörökké bennünk él tovább.

Köszönjük nektek Mitch, Shane, Danny, és Barney a Napalm Death-ből; Anthony, Pete, és a Terrorizer családja; a Resistant Culture gyűjteménynek, és legközelebbi barátjának Carlos Revelesnek. Különösen a rajongóknak világszerte, akik inspirálták Őt az új megalkotására. Szeretünk és örökre a testvérünk maradsz.”
A Pintado család

„Mély szomorúsággal vettük tudomásul, hogy családunkból eltávozott az egyik legtöbbet nyújtó testvérünk. wJesse sokat adott a világnak, és nem sok zenészről mondható el az, hogy ennyire emberi is maradjon az őt övező tisztelet mellett. Életműved elpusztíthatatlan és utánozhatatlan, ami méltó az utókornak. Legmélyebb együttérzésünket tudatjuk pályatársaival, munkatársaival és kedves családjával.”
Century Media