Rapszámot adott ki a The Southern Oracle

Idén fog megjelenni a The Southern Oracle negyedik nagylemeze, az Exodus Aesthetica, melynek pontos megjelenési dátuma nincs, van viszont egy újabb meglepetés a metalos hardcore-bandától. Az album utolsó felvezető dala egy igazi különlegesség, ugyanis Kókai Barniék rendhagyó módon egy hiphop-számot mutattak be, megemlékezve ezzel a 2019-ben elhunyt dobosukról, Zándoki Andrisról. A zenekar így kommentálta a Stringpuller megjelenését:

A Stringpuller egy igazi mérföldkő a zenekarunk életében, hiszen ötvözi az energiánkat metálzenekarként, a mentalitásunkat hardcore-bandaként, mindezt hiphop köntösben. Ezek az underground zenei szubkultúrák mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, szeretnénk ezzel a számmal ezt a köteléket erősíteni!!

A szöveg a gyűlöletkeltőkről szól, akik a befolyásukat használva kötélen rángatnak minket, mintha marionettbábuk lennénk. Rávilágít a legnagyobb problémára, ami nem más, mint az emberi butaság és tudatlanság… De mindaddig, amíg vannak olyanok, akik átlátják ezt a színjátékot, az esélyünk meglesz az ellenállásra és fellázadásra. Rendkívül fontos része ez az Exodus Aesthetic című közelgő lemezünk koncepciójának, mely talán azokhoz is szól majd, akik más zenéket hallgatnak.

Valamint azért is bír különleges jelentéssel számunkra, mert a beatet a néhai dobosunk, Zándoki Andris aka vic:remasci készítette, aki, mint azt a legtöbben tudjátok, már nincs közöttünk… azt gondoltunk, ezúton Ő is része lehet a lemeznek!!

Fotó: Bodnár Dávid