Programajánló szerda estére.

2012. Május 16. Budapest, Szabad az Á

SCARRED BY BEAUTY (DK)
THE DEAD LAY WAITING (UK)
ORIENT FALL
SLEEPLESS

A dán Scarred By Beauty-t tavaly ősszel már elcsíphettétek a Texas In July előtt, illetve szemfülesek korábban már szintén a Szabad az Á-ban. A srácok ezúttal ismét a Szabad az Á-ba hozzák el különleges, néhol progresszív, zajos, néhol modern metal core-os zenéjüket. Az általunk is kedvelt, Sutra névre keresztelt bemutatkozó lemezük hamarosan egy éves lesz, viszont ha eddig lemaradtatok róla, még nincs késő pótolni, hiszen olyan remek dalok kaptak helyet rajta, mint például az Indika, aminek a klipjét meg is nézhetitek alább.

Őket kíséri az egész turnén, s így Budapestre is az angol The Dead Lay Waiting, akik egyébként jelenleg éppen harmadik lemezükön dolgoznak. Az előző anyagról addig is letesztelhető a The Days I’m Gone és a hozzá készült videóklip. Az angol srácok egyébként már kétszer is felléptek a legendás DOWNLOAD fesztiválon, emellett több neves díjra is jelölték már őket (KERRANG, METAL HAMMER).

Természetesen a magyar vonalat is erősíti két remek zenekar, így a fővárosi Orient Fall és a székesfehérvári Sleepless, akik minden bizonnyal már ismerősen csengő nevek minden olvasó számára. Aki esetleg lemaradna a pesti koncertről, az még másnap Szegeden elcsípheti a két külföldi brigádot!

Belépő: 1.000 FT (Elővételben: CD Pince, Stég, Szabad Az Á), 1.400 FT (Helyszínen)
Kapunyitás: 19:30

Facebook esemény