Programajánló: Stubborn / Kies / Sequence klubbulik a láthatáron!

eed683a8-11d6-4ce6-862b-ed0940e672fd

A Wemsical Serbia szervezésében két igen ütős koncerten vehettek majd részt a elkövetkezendő két hétvégén a szerb-magyar határ közelében. A bulikon fellép a szerkesztőség köreiben is igen népszerű Stubborn, a szárnyait bontogató Kies, valamint a vajdasági Sequence is. Az első koncert december 5-én, szombaton a zentai Mojo klubban kerül megrendezésre; a következő szombaton, 12-én pedig Szegeden a Live Music Clubban folytatódik a bál. Alább összeszedtünk minden fontosabb tudnivalót a zenekarokról.

STUBBORN (HU)

stubborn

A 2008 májusában Kerekegyházán alakult Stubborn elsősorban a rendkívül intenzív koncertjei lévén híresült el hamar, 2011 elején a szegedi Amatours tehetségkutatón elnyerték a legextrémebb előadónak járó különdíjat is. Első anyaguk, a Grab the Key EP 2012-ben jelent meg, amit tavaly követett az első nagylemez, az Ache of Love, idén májusban pedig egy + című új dallal jelentkeztek.

KIES (HU)

kies

A Kies 2015 márciusában alakult, de a kvartett tagjai ennek ellenére több éves zenésztapasztalattal bíró arcok: a zenekar fele történetesen a szintén fellépő Stubbornban is játszik, emellett pedig a The Carrion Crow, a Mad Dolls vagy a Black Sound soraiból is ismerősek lehetnek a srácok. Ez a kis supergroup fejébe vette, hogy szívükhöz közel álló minőségi és egyben pofátlan rockzenével fogja letarolni az emberek arcát, melyet az Ez még csak a kezdet című kislemez formájában szabadítottak a világra – hallgassátok meg a bandcamp-oldalukon!

SEQUENCE (RS)

sequence

A Sequence zenekar 2014 őszén alakult Zentán. Egyelőre két single-t adtak ki, amelyek közül az elsőre, a Bloodshedre rögtön klipet is forgattak, az azt követő Matter of Time-ot pedig a Downstroy zenekar énekesével, Darkóval közösen rögzítették. Jelenleg Faith in Me című első nagylemezükön dolgoznak, mely a tervek szerint még 2015 végén meg is jelenik, és ezzel párhuzamosan egy új klip is várható!