Programajánló péntekre.

Keresve se találhatnánk jobb programot péntek estére, mint a Dürer Kertben megrendezésre kerülő nagyszabású eseményt, aminek keretein belül a hazai keményzenei élet krémje fogja birtokba venni az objektum mindkét termét egy osztrák banda kíséretében. A Nagyteremben elsőként a Szolga / Szalkai hakni duó fogja szórakoztatni a közönséget, hogy aztán Ausztria fiai, a From Dawn To Fall vegye birtokba a színpadot. Őket követi majd a Shell Beach, hogy aztán éjfél magasságában az Insane tegye fel az i-re a pontot.
Mindeközben a Kisteremben is igencsak húzós program várja majd az érdeklődőket, hiszen az igencsak heves indulatokat kiváltó Claps for Caroline fogja megtörni a csendet fél kilenc magasságában. De lesz még AWS lemezbemutató is, amit követően a két spanbanda, a Till We Drop és a The Idoru szettje fogja tovább emelni az este színvonalát. A belépés 20:00-ig ráadásul ingyenes, utána viszont 1200 ft-ot kell fizetni a bejutáshoz.

FRISS!!!

Időközben betegségre hivatkozva lemondani kényszerült a koncertet a Till We Drop, akik helyett a The Sharon Tate fog fellépni!

Íme a menetrend:
kapunyitás: 19:00
kezdés: 20:00
belépő: 20:00-ig ingyenes, utána 1200 HUF
korhatár: tizenhat

NAGYTEREM:
20:00 – Szolga & Szalkai Haknicsászár Duó
21:00 – From Dawn To Fall (AUT)
22:20 – Shell Beach
0:00 – INSANE

KISTEREM:
20:30 – Claps For Caroline
21:40 – AWS (kislemezbemutató)
23:10 – THE IDORU
01:00 – THE SHARON TATE

Facebook esemény