PROGRAMAJÁNLÓ: Holnap szezonnyitó Dubs&Cores buli!

12000925_1066770853340892_2902604494894624208_o

Helyszín: Dürer Kert (XIV., Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kisterem
Belépő: 500 Ft, majd este 9 után 800 Ft
Kezdés: 20:00
Facebook event

Elérkezett az október, ami az állandó esőn kívül kellemesebb dolgokat is hordoz magában: kezdődik a Dubs & Cores rendezvénysorozat! Sokadik felvonása lesz a ‘core zenét az elektronikus előadókkal összesuvasztó eseménynek, olcsó belépővel és a hazai populárisabb metalcore színtér minőségi zenekaraival. Ha nincs holnapra programod, akkor javasoljuk a megjelenést, lássuk is a fellépőket!

HEARTLAPSE

Visszatérőként tekinthetünk a budapesti Heartlapse legénységére, akik már léptek fel Dubs & Cores bulin, épp a rendezvénysorozat debütáló eseményén! Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a srácok kb. egy hónapja kiadták legújabb EP-jüket Absent Surface címmel, ami nekünk is nagyon elnyerte a tetszésünket, egy nagyon érett és igényes anyaggal van dolgunk. Minden bizonnyal az új kiadvány dalai is fel fognak csendülni a szettjük alatt, semmiképp ne késsétek le őket!

INHALE ME

Kisebb szünet után ismét színpadra áll a szintén fővárosi Inhale Me, akik még nyár végén adták ki a Colourless névre hallgató EP-jüket (amiről szintén írtunk), így ez a koncert egyfajta lemezbemutatónak is felfogható, aminek nagyon örülünk, mert ők is egy nagyon jó anyagot tettek le az asztalra. A zenekar bevallása szerint egy különleges koncertre készülnek mind színpadkép, mind zenei szempontból, így őket is érdemes lesz elcsípni.

MARAUDERS

A kecskeméti Marauders körül nagyon felpörögtek az események az utóbbi időkben, lehetőséget kaptak az Our Last Night előtt fellépni, illetve a Death II Summer fesztiválon is és mindemellett új dalokat is adtak ki, meg még a Kit Mit Tube zenei tehetség kutatón is elindultak, amit végül nem tudtak megnyerni, de attól függetlenül pozitívan értékeltek (beszélgettünk is velük erről és még egyéb témákról is). Ha szereted a populáris, slágeres, de mégis néhol keményebb elemeket is tartalmazó zenét, akkor őket neked találták ki!

SCAGE

Az est egyik legidősebb fellépője a tatabányai Scage zenekar, akik nem sokára ünneplik fennállásuk hatodik évét, amit egy új EP-vel és egy szülinapi koncerttel koronáznak majd meg. Ők is metalcore-ban gondolkodnak, annak is a dallamosabb fajtáját szeretik, néhol elektronikus elemekkel, és fülbemászó tiszta énektémákkal. A hat évnyi tapasztalat nyilván meglátszik majd a produkciójukon, ezért róluk se maradjon le senki!