Programajánló 24-ére!

Szinte hajszálpontosan az idei tikkasztó nyár félidején egy tömény metálpartinak ad otthont a Tűzraktér, július 24-én, szombaton. A tömény metál mellé tömény pia is dukál, szóval nyugodtan ki lehet apasztani a hely whiskey készletét a buli idejére meghirdetett amerikai, skót vagy épp ír gabonaszörp akciónak köszönhetően.

Az estét a frissen verbuválódott Octahead nyitja, akikről eddig talán nem sokat hallhattunk, de a bandában több ismerős, rutinos arc is feltűnik. A srácok első turnényitó bulija lesz az esti móka.
Őket követik a szemtelenül fiatal tagokból álló The Devil Came On A Horseback, akik a hetekben forgatták első videóklipjüket. Garantált a breakdownokkal fűszerezett blastbeathegyek sora.
A következő banda a The Sharon Tate, akik szintén a napokban forgatják első videóchipjüket. Akinek be kell mutatni a bandát, azoknak pár szóban: deathmetal, energia és zúzás. Persze nem lesz csirkebelezés de a nyakfájás garantált.
Az este fő vendége a Németországból hozzánk látogató Yesterday I Had Roadkill, akik deathcore/metál zenéjüket elektronikával vegyítik. Egy szó mint száz, mindenki kedvére szemezgethet a különböző mélységű zenekarokból. A levezetésről a nemrég a semmiből előtört Slaughter At The Engagement Party gondoskodik akik már bizonyítottak a Carnifex vagy épp a Walls Of Jericho előtt.
Aki későn érkezik az sem maradt le még semmiről, mert fergeteges hangulatú afterpartin vehet részt, az alap jegyár feléért a Brutal Disco keretein belül, ahol felcsendülnek az elmúlt idők legnagyobb és leggagyibb slágerei is. Aki két fesztivál között egy igazi nyári, színvonalas klubbulira vágyik,annak ott a helye szombaton a Raktérben.

www.myspace.com/fenevad
www.myspace.com/yesterdayihadroadkill
www.myspace.com/thesharontate
www.myspace.com/tdcoh