Pofátlan klippel promózza a pénteken megjelent lemezét a Terror

Múlt pénteken jelent meg az újhullámos hardcore-veterán Terror nyolcadik nagylemeze, a Pain Into Power a Pure Noise Records gondozásában. A Scott Vogel vezette kaliforniai brigád most egy újabb dalt támogatott meg az albumról klippel, ez az Unashamed. A videóban mindent megkapunk, amit egy Terror-kliptől elvárnánk: sikátorban zenélés, arcba acsarkodás, téglatörés, marcona fazonok marconán bámulnak, és még Crystal Pak (Initiate), valamint Madison Watkins (Year of the Knife) is feltűnik benne. Tömény autentikus két perc.

Scott egyébként az albummegjelenés előtt posztolt a zenekar közösségi felületeire, hogy soha nem hitte volna, hogy a banda megél majd 20 évet és nem lehet elég hálás mindenkinek, aki valamilyen formában egyengette az útjukat és ott volt nekik, többek közt Todd Jones (Nails) alapító gitárosnak, aki nem csak, hogy visszatért a bandába, de rögtön le is producerkedte az új anyagot.

Ezt a hálát mi, magyarok idén kétszer is megtapasztalhatjuk, először július 7-én az orfűi Toxic Weekend fesztiválon, majd október 17-én a Barba Negrában a Lionheart, a Get the Shot és a Dying Wish (nem a magyar) társaságában.