„Picsába a NER-rel.” – új dalokkal jelentkezett a Bajnoq

A napokban három új dallal jelentkezett a fővárosi Bajnoq, akik már a bemutatkozó kislemezükkel is felhívták magukra a figyelmet, és egyúttal összehozták 2018 egyik legjobb hazai punkrock-EP-jét is. A három elismert néhai punkbanda (KozmoszReflectedthe pfl) tagjaiból alakult, igen erősen rendszerkritikus zenekar új szerzeményei pofátlanul nyersen megmondják a frankót, amit a csapat is kommentált röviden:

A majdani nagylemez előfutárának számító három dal a rajongóknak hála egy sikeres közösségi finanszírozási projekt után készült a törökbálinti SuperSize Recordingban, a következő hónapokban mindegyik szám saját videót is kap. A Nekem te nem vagy senkim Magyarország egy közelebbről meg nem nevezett, de jelenleg is uralkodó miniszterelnökét búcsúztatja, a segélykérő Van-e mondás? már a párttársaival együtt mond róla véleményt. A kakukktojás Három perc egy pálinkagőzös éjszakáról, Kelet-Magyarország összes jelentősebb vasútvonaláról és a magánéleti hazatérésről szól, de a másik két szám biztosan elrendezi, hogy ez se legyen hallható magyar rádióban.

A srácok „tripla számbemutató” koncertje augusztus 22-én lesz a Dürer Kertben, ahol a Found Items is végigjátssza hamarosan megjelenő új nagylemezét, illetve egy különleges vendég is fellép.