Phil Anselmo ezért utálja a "rocksztárokat"

phil-anselmo-2

A Pantera volt, a Down és a Superjoint jelenlegi frontembere, Phil Anselmo részt vett egy speciális hatvanperces interjún, valamint egy 30 perces Q&A beszélgetésen is a Louisville-i Diamond Pub Concert Hallban még június 26-án, ahol több erős gondolat is elhangzott újra az énekestől.

A Decibel Geek TV feltöltött egy rövid klipet az interjúból, amelyen Anselmo arról beszél, hogy milyen együtt turnézni a heavy metal és a hard rock legnagyobb neveivel, köztük a Ronnie James Dio vezette Black Sabbath-tal. Ezt mondta akkor Phil az interjúban: „Ezért mondom én azt, hogy kurvára utálom a rocksztárokat. Mikor meglátok valami seggfej rocksztárt, ahogy járkál, ahogy felvág, mert ő megírt egy dalt… akkor azt érzem, hogy ‘faszkalap, bármilyen szerencsétlen tud dalt írni, a saját szobájában. Mitől vagy te különb? Tíz kibaszott perce nem tudod más helyébe képzelni magad. Szállj vissza a földre, te faszfej. Találkoztam már Lemmy Kilmisterrel, és meg is öleltem. Ismertem korábban már Lemmy-t, ismertem Diót, ismertem Ozzy-t, Tony Iommit, Geezer Butlert… Kibaszottul folytathatnád a sort. Mindet ismertem. Időt töltöttem el velük. És tudod mit? Ők a legkedvesebb, földhözragadtabb emberek ezen a kibaszott világon, akikkel valaha találkoztam. Szóval hölgyeim és uraim, mutassunk be közösen a rocksztároknak” 

Majd még ezt is hozzátette: „Ha bármilyen faszfej egy bandából elmegy melletted hasonló viselkedéssel, csak mutassál be nekik a jó öreg módszerrel. Basszák meg az ilyen seggfejek, ember! Basszák meg! Hitelesnek kell lenned. És sokkal könnyebb egy köcsögnek lenni, sokat kell dolgozni azon, hogy kedves legyél mindenkivel, de tudod mit? Megéri leülni, meghallgatni és beszélgetni az emberekkel, add magadat nekik, mert a mai világban a seggfejek hamis nevek mögé bújnak különböző komment szekciókban és egyéb kibaszott.. stb. stb. stb. Mind puncik vagytok. Nézzetek kibaszott szembe egymással. Úgy mindig egy teljesen más történet. És hogy őszinte legyek, a legtöbb ember, akivel találkoztam – és úgy értem, nagyjából az emberek kibaszott 99%-ával – mind földhözragadt, király és kibaszott fantasztikus emberek, imádom őket” 

Szóval Phil igazán különbséget tesz a legendák és a mai „rocksztárok” között, vagyis azok között, akik nagyképűen mindennek képzelik magukat pár rádióban befutott rockdal után. Őszintén szólva, sok mindenben igaza is van, néha le kell szállni a földre. Az arrogancia nem jó út. Tud azért Phil néha jó dolgokat is mondani.