Pénteki emlékeztető!

„A Tukker Booking Március 25. – én egy iszonyat feszes estét fog nektek elhozni. Egy igazi extrém csomagot kaptok az arcotokba, ha ellátogattok a Vadvirág Táncház klubjába (XIV.Kerepesi út 26). A közös turnén lévő Ease of Disgust és Smashed Face garantált arcba csapás lesz a honi extrém zene fanatikusainak. A 2008 óta létező moszkvai illetőségű Ease of Disgust extrém, modern death metal muzsikája előszőr éri el európát és hazánkat is egyaránt. A debütlemezük, amely “Chaos” néven jött napvilágra óriási figyelmet szegezett a zenekarra, hiszen egy újabb tehetséges extrém bandáról beszélhetünk majd, s minden bizonnyal élőben sem fognak kétkedőket hagyni maguk után. A 2009 óta új énekessel működő zenekar készen áll arra, hogy megmutassa magát Európának is, s kompromisszummentes zenéjükkel belopják magukat a szívekbe, fülekbe.
A turnépartner pedig a Smashed Face brutal death metal brigádja lesz, akik nem kevés modern death metal elemeket is csempésznek a zenéjükbe, s erre remek példa az aktuális “Misanthropocentric” lemezük, ahol még magasabbra helyezték a mércét. Óriási túrás lesz ezen a bulin, az biztos. A srácok első lemeze már közel 7 éves, de még mindig iszonyat intenzíven művelik ezt a stílust. Hazai részről sem lesz piskóta az összeállítás. A The Devil Came on Horseback nem egyszer bizonyított, hogy egy nagyon ígéretes bagázsról van szó. A 2008-as demón még több stílust vegyítettek a srácok, ám a mostani Ep (3 songs to getcha low) egy letisztultabb, de annál ütősebb vonalat képvisel, ahol nem kevés dallam kap helyet a durva tördelt részek mellett.
Biztos, hogy élőben is arcletépés lesz részükről! Az Octahed tagjai egy másabb vonallal operálnak, ahol nem kevés matekriff foglal helyet, de másabb felfogásban, mint az este fellépő zenekarok. Az elszállósabb, beteg zenéjük is garantált fejletépést fog eredményezni. … és még egy hazai zenekar teszi majd a tiszteletét az estén a Boz Cordolla személyében. Az egykori Metal Hammer kritikus is megirigyelheti majd, amit ezek az arcok leművelnek majd élőben. A crust/grind egyvelegük apokaliptikus pusztítással fog párosulni!
A sok zenekarra való tekintettel pontosan fog kezdődni az este 20:00-kor!