PeCsa-ban ünnepel a Quimby

Másfél évtizedes lett, rendes kamaszkorba lépett a hazai zenei porond egyik legfontosabb zenekara, a Quimby. És ami azt illeti, az együttes meg is adja a módját az ünneplésnek. A Quimby a jeles jubileumot egy, a Katona József Színházban megrendezésre kerülő dupla színházi koncerttel indította, egy különleges válogatáslemezzel és egy sajátos, valóban quimby-s DVD-vel folytatta, és egy – minden bizonnyal – emlékezetes Petőfi Csarnok-koncerttel tetőzi be december 22-én.

Bár a Quimby nem először lép fel a Petőfi Csarnokban, ez a mostani alkalom mégis más, mint a többi, hiszen akárhogy is nézzük, a közönség és a zenekar szempontjából egyaránt ez a koncert a nagy szülinapi mulatság. A zenekar bő, az aktuális Quimby-programra épülő, egyben a válogatáslemezre rímelő, a zenekar elmúlt tizenöt évét gazdagon reprezentáló műsorral, hozzá különleges vizuáliával, mondjuk úgy: látványos külcsínnel és persze igencsak tartalmas belbeccsel készül a jeles alkalomra. A koncert vendége a hiperkarmás Frenk és zenekara.
Jegyek elővételben a Ticket Express jegyirodáiban és a Petőfi Csarnok pénztárában kaphatóak. Jegyár elővételben 2400 Ft, a koncert napján 2800 Ft.

Quimby Születésnapi Koncert
December 22. 19:00
Petőfi Csarnok
Előzenekar: Frenk

Honlap

További információ:

Tóth Tibor
20 9444644