Otromba új számot mutatott az All That Remains

Úgy tűnik, az All That Remains komoly hátraarcot vág az utóbbi évek egyre dallamosabb albumaihoz képest. A massachusettsi metalcore-banda bemutatott egy új számot Fuck Love címmel, ami az egész pályafutásuk egyik leginkább arcbamászó száma: semmi érzelgős balladázás, semmi rádióbarátság, csak 3 perc rideg reszelés, meg zárásnak egy vérfagyasztó kilépő Phil Labontétól.

A bandának egyébként a jövő év elejére várható az új lemeze, ami Daniel „DL” Laskiewicz (ex-The Acacia Strain) producerkedése mellett készült – ugye ő az az ember, aki nemrég még az Unearth hangzását is még súlyosabbá és parasztabbá varázsolta, szóval talán ezúttal tényleg érdemes abban reménykedünk, hogy visszakapunk valamit a régi mindent vivő ATR-lemezek hangulatából.

Labonte egy friss podcastben egyelőre elég titoktartó volt az albumot illetően:

Nem akarok még arról beszélni, hogy milyen az új lemez hangzása, mert nyilvánosan még egyáltalán nem is beszéltünk a lemezről. Lesz új lemez. Jövőre egészen biztosan megjelenik. Az év első részében kijön. Nem tudom, mi lesz a pontos megjelenési dátum. És nem is akarok belemenni, mert nem akarom elrontani a meglepetést.