Öt év után jön a Frail Body új lemeze, itt az első dal róla

Fohászaink végre meghallgatásra leltek: öt év elteltével új nagylemezt készül kiadni a Frail Body. Az Illinois-i screamo-trió március 29-én hozza ki a 11 dalos Artificial Bouquet című anyagot a Deathwishnél. A felvételeket és a produceri munkát Pete Grossman (Exalt, Mouth For War, Knoll) végezte, a maszter Jack Shirley (Deafheaven, Quicksand, Gulch) nevéhez köthető, a borító pedig azért emlékeztethet az utolsó Converge-kiadványéra, mert pontosan annak a főnöke, Jacob Bannon alkotta meg.

  1. Scaffolding
  2. Berth
  3. Critique Programme
  4. Devotion
  5. Monolith
  6. Refrain
  7. No Resolution
  8. Runaway
  9. Horizon Line
  10. Another Year Removed
  11. A Capsule in the Sediment

Az első ízelítő, a Refrain már meg is hallgatható/nézhető. A témaválasztás nem túl derűs, lényegében a dal arról szól, hogy mennyire értéktelenné válik az életünk az utunk végén. Mondjuk aki tisztában van a zenekar munkásságával, azt cseppet sem lepi meg ez a mondanivaló.

A srácok a lemezt egy EU-turné keretein belül is megjáratják a Tennessee-i Knoll-lal és az angol Chalk Handsszel az oldalukon. Mi sajnos kimaradunk a kesergésből, azonban aki a kontinens nyugati vagy középső régióiban tartózkodik, az jó eséllyel sikerrel járhat, ha végigmustrálja az állomásokat.