Óriás: tényleg jön

A megboldogult Annabarbiból, valamint az Isten Háta Mögött soraiból (is) ismerős Egyedi Peti bandája, az Óriás tavaly nyáron napvilágot látott – mellesleg ingyenesen letölthető – EP-je után végre első teljes hosszúságú albumával jelentkezik, mely Jön címre hallgat, és 11 vadiúj nótát tartalmaz. A srácok jövő szombaton már be is mutatják a nagyérdeműnek az aznap megjelenő dalcsokor színe-javát a Kettőnégyből ismerős Kiabátor és a Shapat Terror társaságában – a helyszín a Trafó, a beugró 900 magyar pénz, a kezdés pedig este kilencre tehető.

A Jön c. albumról lesz majd lemezkritika is, addig is elérhető a Petivel készült interjú; valamint az Óriás EP kritikája.

A koncerten pedig ott a helyem!

Megj.: Egyedi Peti további fontos infókat közöl az alábbiakban:

„A lemezről 3 dal meghallgatható a következő linken, továbbá 3 másik dal felkerült a zenekar myspace-oldalára is. (…) A szerzői kiadásban megjelenő anyagot az Alexandra fogja terjeszteni, így jövő hét közepétől kapható lesz a hálózat nagyobb boltjaiban is. (…) Az utolsó hírmorzsa, hogy a zenekar befejezte első klipjének forgatását a Fát dönteni c. számra, amely szintén a jövő héten kerül bemutatásra – ezzel kapcsolatban még jelentkezünk.”