Öreg róker, nem vén róka – Itt a Suicide Silence új száma a következő nagylemezről

Idén tavasszal már megtapasztalhattuk, hogy a Suicide Silence erőteljesen vissza kíván kanyarodni a „teehee” előtti időkhöz új lemezével, ami 2023 elején fog megjelenni Remember…You Must Die címmel. Ezt megerősítendő, a srácok kiadták a következő ízelítőt, ami az album címének második felére hallgat, és igazi furkó darab lett. A trekk mondanivalóját tekintve értelemszerűen a halál jelentését járja körbe, hogy senki se tudja, mi lesz velünk azután, hogy lejár az időnk, és ebből is kéretik nem fecsérelni azt a keveset, ami nekünk adatott.

A dalhoz egy klip is készült, ami hosszú ideje a legszórakoztatóbb darab a deathcore-bandától: alig három perc alatt végignézhetjük, ahogy a tagok felett rohamtempóban repül el a becses idő, megőszülnek, mazsolává ráncosodnak és elveszítik minden életfunkciójukat. Külön zseniális, ahogy az énekes, Eddie Hermida a klip végére már a sétabotját lóbálja a kamera fele, mintha az udvarán fociznának a környékbeli vásott fiatalok.

Bár pontos megjelenési dátum és dallista továbbra sincs, pár infó azért szivárgott a megjelenés mellé: többek közt az, hogy a felvételekért és a keverésért is Taylor Young (Nails, Xibalba, Vitriol stb.) volt a felelős, illetve tudunk mutatni egy elég pofás borítót is, rögtön a dal után. Sérvkötőt fel!