OnlyFansen mutatja meg „bájait” Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese

Figyelem! A következő cikk szigorúan 18 éven felülieknek szól! Csak akkor olvass tovább, ha már kiadják a dohiban a Kőbambit, vagy anyudék nincsenek otthon.

Ha rákattintottál a linkre és ezeket a sorokat olvasod, akkor bizony van számodra egy rossz hírem a fétiseidet illetően… de ne rohanjunk annyira előre, először is egy kis tájékoztatás: gondolom senkinek sem kell bemutatni az OnlyFanst. Ha mégis, akkor tőszavakban annyi, hogy egy viszonylag friss platformról beszélünk, ami eredetileg azért jött létre, hogy művészek, illetve bárki propagálja a tartalmát, támogatásért cserébe. Idővel aztán megszaporodtak rajta az olyanok is, akik, hogy is mondjam szép szóval… mutogatni kezdték a csúnyájukat. Hírességek, influenszerek, mint Cardi B és Bella Thorne is ledobták itt a textilt, és mára az OnlyFans javarészt szexuális tartalommal van tele.

Több, mint egy évtizeddel ezelőtt pedig egy Is Anyone Up? nevű site fénysebességgel robbantotta fel az internetet (főleg a tengerentúlon) és vált az ún. „bosszúpornó” Mekkájává. Ide bárki feltölthette a másik fél beleegyezése nélkül a „dick picek” elődeit, és rengeteg hancúrlécét lóbáló zenész is felkerült, olyan bandákból, mint mondjuk az A Day to Remember vagy a Chiodos. Bár az oldal csak két évet élt meg, mielőtt az FBI lelőtte, mégis olyan port kavart, hogy az akkor még gyerekcipőben rugdalózó és PC-trendekre fittyet hányó Eskimo Callboy is írt róla egy számot.

Nos, ennek a két platformnak az elcseszett szerelemgyerekeként említhetjük azt a történést, miszerint Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese is tiszteletét teszi előbbin. Szerencsére nem egyedül. Trevor a Twitteren jelentette be, hogy barátnője, Violet Knox profilján fog feltűnni, ilyen vagy olyan formában:

Perverz társak! Talán vagy talán nem fogok szerepelni a barátnőm Onlyfansén egy páros videóban. Iratkozz fel és lájkold a posztját, hogy megkapd a privát üzenetet, amire egész életedben vártál.

Nos, mondanánk, hogy befizettük a 10 dollárt a szórakoztatás eme fellegvárára, de akkor hazudnánk. Azt a tízest szívesebben költjük inkább sörre, mörcsre, vagy például az internetre, amin megírhatjuk, hogy vannak ilyen csuda dolgok. Illetve nem vagyunk biztosak benne, hogy pont Trevor „apateste” hiányzik a libidónk fennmaradásához, hiába ellensúlyozzák azt a másik főszereplő hölgy bájai. Mindazonáltal, ha valaki pont el szeretné verni a… tíz dollárnyi összeget, az nyugodtan írja meg, hogy mit is látott. Természetesen ne nekünk, jaj, fúj, undi! A szomszédunk nagybátyjának postásának a kutyájának kell a link.

A The Black Dahlia Murder egyébként idén év elején koncertezett volna nálunk, ami sajnos nem jött össze, de mi teljesen megértjük, hogy Trevor korában már beletelik egy kis időbe, mire befickósítja a jancsit egy áprilisi „performanszra”. Addig is mutatjuk az énekes legutóbbi munkahelybarát vendégeskedését: