Online koncerttel ünnepli 15 éves debütlemezét az August Burns Red

Idén 15 éves az August Burns Red debütlemeze, a Thrill Seeker, amit a metalcore-banda november 14-én egy internetes koncerttel fog megünnepelni. A srácok nem először csinálnak lemezvégigjátszó bulit, hiszen az utóbbi években a Messengers és a Constellations albumot is végigtolták Budapesten is, de ez lesz az első ilyen jellegű online streamjük. Azt ígérik, hogy minden eddigi turnéjuknál komolyabb látványvilággal készülnek, és az egész műsort legalább 6 kamerával fogják felvenni.

A Thrill Seeker album dalait egyébként elég ritkán lehet hallani élőben, bár két éve pont eljátszottak néhányat a lemezen is hallható felállással, vagyis Josh McManness énekessel és Jordan Tuscan basszerrel. Most viszont a jelenlegi lineuppal, tehát Jake Luhrsszel és Dustin Davidsonnal játsszák végig a lemezt, meg ráadásnak még pár dalt a Messengersről. A felvételt bakeliten is kiadják majd, amit már elő is lehet rendelni, van hozzá exkluzív merch is.

A zenekar nemrég 2021 végére halasztotta az idénre tervezett EU-turnéját, a két budapesti dátum: december 8-9., szerda és csütörtök.

Fotó: Révész Patrik