Önkéntes dolgozókat keres a Hell Vill fesztivál

Magyarország egyik legnagyobb múltú underground zenei fesztiválja, a Hell Vill idén szabadtérre költözik, egészen pontosan a felsőtárkányi Blues Hill Parkba, Eger határába. Így evidens, hogy jóval nagyobb odafigyelésre és sokkal több segítő kézre lesz szüksége a szervezőknek, ezért most a közönségükhöz fordulnak.

A 17. Hell Vill olyan önkénteseket keres, akik kivennék a részüket az olyan feladatokból, mint a színpadok és sátrak építése és bontása, karszalagozás, szemétszedés és bármi egyéb, ami felmerülhet időközben. A munkáért pénzbeli fizetés nem jár, de természetesen honorálva lesznek a jelentkezők erőfeszítései: többek közt napi háromszori étkezés, a staff sátorhelyen sátrazás, és hát na, ott lehetsz a fesztiválon. További infók a jelentkezési űrlapon, illetve a fesztivál eseményénél.

Az idén a megszokott kettő helyett háromnaposra duzzadó fesztiválra már a fellépők névsora is teljessé vált – megkímélve a bőrt az ujjbegyeimen, nem írok le egyesével mindenkit, a fenti borítóképen megtalálod kivétel nélkül az összes résztvevőt. Hamarosan pedig jön a napi bontás is, amint az kész, újra jelentkezünk, kiskalózok… áh, ez a kalózos téma csak a szervezőktől hangzik jól.