One Love: új Rise of the Northstar-dal több mint négy év után

Visszatért a Rise of the Northstar! Oké, hivatalosan sosem voltak eltűnve a francia hácés otakuk, de a 2018-as The Legacy of Shi lemezük óta mindössze egy live albumot sikerült kiadniuk. Most viszont itt a srácok új fejezete, új dal, új lemez, új kiadó, új tag, csak a zene és a témakör a szokásos.

Szóval amit tudni kell: a srácok harmadik opusza április 7-én érkezik Showdown címmel, ezúttal már az Atomic Fire-nél, ami egy vadonás új, 2021-ben bejegyzett kiadó, és olyan bandákkal foglalatoskodik, mint az Amorphis, a Meshuggah vagy az Opeth – illetve most már a ROTNS is. Az időközben minimálisan kicserélődött brigád (új a bőgős) be is mutatta első dalát, ami nemes egyszerűséggel a One Love címet viseli, és szokásosan egy klippel is megtámogatták.

A fiúknál lehet kicsit meg kellett húzni az overálszíjat, mert ezúttal az igazi Japán helyett csak az ország green screenes megfelelője előtt tudnak duhajkodni. De legalább az anime-, ’90-es évek-, és japán popkultúra-worship ezúttal is az egekben, aki éli ezt, valamint az egyszerű, de hatásos hardcore-ra köpködött angol/francia kétnyelvűséget, annak ez a lemez is valószínűleg be fog találni.

  1. The Anthem
  2. Showdown
  3. Third Strike
  4. Crank It Up
  5. One Love
  6. Shogun No Shi
  7. Clan
  8. Raijin
  9. Golden Arrow
  10. Rise [ライズ]