On Bodies: letölthető a két dal!

Legutoljára októberben adtunk hírt a jövő év egyik leginkább várt kiadványáról, és bár azóta sem került meghallgatásra több dal az On Bodies közelgő lemezéről, néhány újdonságról beszámolhatunk: a legfontosabb talán az, hogy a Eulogy kőbe véste a megjelenés dátumát, ami 2012. február 14. lett. A Planet Hospice EP-t bakeliten (10″) az American Enemy adja majd ki, és az ősz folyamán meghallgathatóvá tett két dal immár le is tölthető a zenekar által közzétett Mediafire linkről – a csomag nem csupán a Just Can’t Win és a We Must múltidézően alacsony bitsűrűségű fájljait rejti, de a két és fél percnyi zene mellé a dalszövegeket is megkaptuk. Az előrendelés és a pólóvásárlás lehetősége egyelőre még nem él, két koncertet azonban már bejelentett a szupergrupp, melyet a következő tagok alkotnak:

Damien Moyal – ének (jelenleg: On Bodies, Damien Done, As Friends Rust, korábban: Culture, Morning Again, Shai Hulud, stb.)
Rich Thurston – basszusgitár (jelenleg: On Bodies, korábban: Culture, Diecast, Blood Has Been Shed, Terror, stb.)
Chip Walbert – gitár (jelenleg: On Bodies, All Hell Breaks Loose, No Excuses, korábban: Until the End, Destro, Where Fear and Weapons Meet, stb.)
Chad Kischick – gitár (jelenleg: On Bodies, All Hell Breaks Loose, korábban: Shai Hulud, Dead Weight, Know the Score)
Julio C. Martin – dobok (jelenleg: On Bodies, korábban: Destro, Glasseater)

Valamint friss érdekesség, hogy Moyal egyik projektje, a Damien Done tegnap adta ki új EP-jét, a Stay Blacket: