Oli Sykes imádja, hogy az új BMTH mennyire megosztja az embereket

A múlt héten jelent meg a Bring Me the Horizon új albuma, az Amo, amivel az angol banda megint tett egy jókora lépést a metáltól távolodóban a popos és elektronikus hangzások felé. Éppen emiatt a lemez még a zenekar esetében megszokottnál is hevesebb indulatokat váltott ki a rajongótáborból, annak is főleg az elégedetlenebb feléből. Nyilván ezek a reakciók a bandához is eljutottak, Oli Sykes pedig az Instagramon reagált a helyzetre, de úgy, hogy bizonyos szempontból a 2008-as Suicide Season albumhoz hasonlította az új anyagot, amin aztán megint garantáltan egy csomóan fel fognak háborodni. Konkrétan ezt írta:

Imádom, hogy mennyire szélsőségesen megosztja ez a lemez a népeket. Azóta nem volt ilyen, hogy kiadtuk a Suicide Seasont. Rengeteg kölyök kapásból leszarozta, csak azért, mert teljesen másmilyen volt, mint a színtér, ahova tartoztunk.

100%-ig támogatom és szorgalmazom az igazi véleményeket, és ha valaki kivétel nélkül csak a metal és a hardcore rajongója, minden joga megvan, hogy utálja ezt. De ha másra is nyitott… csak annyit akarok mondani, hogy ha 1 hallgatás után leírtad ezt a lemezt, esetleg adj neki még 2 esélyt. Elég biztos vagyok abban, hogy meg fogsz lepődni. De tök izgalmas, hogy egy olyan lemezt csináltunk, amitől ennyi mindent éreznek az emberek. Ez újra olyan Bring Me the Horizon-os érzés. Köszönöm ezt nektek. És ha szereted a lemezt, streameld csak ismétlésben, reggeltől estig :)