Odium: az első klipes dal a Needless közelgő nagylemezéről

Már egy ideje tudni, hogy hamarosan érkezik a dánszentmiklósi Needless második nagylemeze, a The Cosmic Cauldron. A progos death/thrash-csapat már megosztott a nagyérdeművel pár infót és egy előzetes dalt, most viszont jöhetnek az új fejlemények: a megjelenési dátum 2022. január 7. lesz és nem csak a srácok kiadójánál, a dán Uprising Recordsnál lehet előrendelni a kiadványt, de csatlakozott a promóhoz a Napalm Records, a Nuclear Blast és a Season of Mist is. Nemsokára az itthoni lelőhelyekről is informálni fognak minket.

Ami pedig nem maradhat el, az a lemez második ízelítője, ami az Odium nevet viseli és egy klipet is kapott Németh Péter (Portrait Shot Photography) és Volner Márk (Lovecrose) rendezésében. A zenekar így szólott az új dal történéseiről:

Ez a dal az érkező sci-fi concept lemezünk, a The Cosmic Cauldron hatodik fejezete, melyben a hatalmat kapott homo deus világokat pusztít el, hirdetvén ezzel a “Kozmikus Üst” szörnyű igéjét galaxisokon át, eltörölvén mindent, mi nem emberi.

A srácok a megjelenés napján Budapesten, a Vokál Rock Bistroban fogják megszakérteni és bemutatni a lemezt egy közös listening party keretein belül, a Lányok Ott Hátul szervezésében. Az eseményt itt lehet jelölni.