Nyolcperces eposzban vendégeskedik az August Burns Rednél az Underoath énekese

A harmadik lemezelőzetes is megérkezett az August Burns Red március 24-én megjelenő Death Below című albumról. A metalcore-banda tizedik albumán több vendégzenész is szerephez jutott, mint például a Killswitch Engage-es Jesse Leach; az Erra frontembere, J.T. Cavey; az All That Remains gitárosa, Jason Richardson; illetve a most bemutatott dalban szereplő Spencer Chamberlain az Underoath-ból. A majd’ nyolcperces Reckoninghoz készült videót alább már mutatjuk is. A zenekar így kommentálta az új dalt:

A Reckoning egy nyolcperces utazás, mely lezárja a Death Below című albumunkat. Az egyik legutolsó szám volt, amit elkészítettünk a lemezre, és az Underoathból Spencer Chamberlain barátunk kísréteties éneke viszi a csúcsra. Alapvetően nem szeretjük kiteregetni az albumok zárószámait a megjelenés előtt, de annyira izgatottak vagyunk, hogy ezúttal kivételt kellett tennünk.

A Death Below az utóbbi jó pár ABR-anyaghoz hasonlóan szintén Carson Slovak és Grant McFarland producerekkel készült. A számlista az alábbi lesz:

1. Premonition
2. The Cleansing
3. Ancestry (feat. Jesse Leach – Killswitch Engage)
4. Tightrope (feat. Jason Richardson – All That Remains)
5. Fool’s Gold in the Bear Trap
6. Backfire
7. Revival
8. Sevink
9. Dark Divide
10. Deadbolt
11. The Abyss (feat. JT Cavey – Erra)
12. Reckoning (feat. Spencer Chamberlain – Underoath)