Nyolc év után új dalt adott ki a Waking the Cadaver, ősszel érkezik a visszatérő album

Brutal death-rajongók, örvendjetek! Nyolc év után érkezik a New Jersey-i Waking the Cadaver visszatérő, negyedik nagylemeze, az Authority Through Intimidation. Az album október 22-én lát napvilágot a Unique Leader Recordsnál és ez lesz az első kiadvány a csapat 2018-as újjáalakulása óta. Természetesen, ahogy lennie kell, az első ízelítő már meg is érkezett hozzá Threaten Physical Force címmel. Mike Mayo, a zenekar gitárosa így fogalmazott a lemez kapcsán:

Úgy hiszem, az Authority Through Intimidation a definitív Waking the Cadaver-album! Azt a küldetést tűztük ki magunk elé, hogy igazi „slamming gore groove” anyag szülessen. Ez volt a mottónk a kezdetektől fogva, és azt gondolom, hogy ez a dalgyűjtemény jobban megtestesíti ennek a jelentését, mint bármelyik korábbi cuccunkhoz képest. Dalszerzés terén a Real-Life Death technikásságát akartuk megfejelni úgy, hogy közben visszakacsintunk párszor az első lemezünkre, a Perverse Recollections of a Necromanglerre is. Azt hiszem, ezt sikerült elérnünk. Könnyedén ki fog hallatszeni, hogy mennyire szeretjük az olyan zenekarokat, mint a Dying Fetus, a Last Days of Humanity és a Disgorge, vagy épp a korai Hatebreed és All Out War.

Az album munkálatait AJ Viana látta el, aki olyan csapatokkal dolgozott már együtt, mint a Cognitive vagy a Through the Eyes of the Dead. Idelent mutatjuk is a dallistát, az új számot és a borítót:

1. Civic Assault
2. Corpse Decomposition
3. Human Chop Shop
4. Frenzied Vehicular Rampage
5. Arbiter of Punishment
6. Threaten Physical Force
7. Asphyxiating Ligature
8. Authoritative Aggressor