Nuns, Guns & Cowboys: új dallal hasít a norvég Blood Command

Bemutatta legújabb dalát a norvég Blood Command. A hardcore/punk/alter – vagy egész egyszerűen csak „death pop”, ahogy hívják is magukat – csapatnak ez a harmadik új száma a 2020-as Saturday City single óta, és egész idáig nem is lehetett tudni mire készülnek, de most bejelentették negyedik nagylemezüket. Ez a Praise Armageddonism címet kapta és július elsején érkezik a Hassle Records kiadásában.

A Nuns, Guns & Cowboys klipje egy igazi villódzó, neonfényes őrület, rengeteg háromcsíkos edzőszettel és sok-sok vodkafogyasztással Nikki Brumen énekesnő által. Apropó énekesnő: a zenekarnak ez lesz az első lemeze Nikkivel, ugyanis tavaly az elődje, Karina Ljone terhesség miatt a távozás mellett döntött. Nikki korábban a Pagan nevű ausztrál zenekarban énekelt, annak a 2020-as feloszlásáig. Ezek alapján jól sejted: ő ausztrál. Így nem volt túl könnyű a világ két különböző pontján élve összedobniuk, amijük van, de a hölgy közösségi oldalas profiljaiból kiderül, hogy ideiglenesen(?) már Norvégiában nyomul, ezért végre elkészülhetett az első ténylegesen közös videójuk is (mivel az előző két klipben még egyetlen jelenetben sem szerepeltek együtt a tagok).

Az album a Blood Command első nagylemeze lesz a 2017-es Cult Drugs óta, útközben pedig volt egy EP-megjelenés is, 2019-ben a Return of the Arsonist képében. A csapat első hazai koncertjét 2020-ban tolta a Kvelertak vendégeként a Dürerben.

Alább a számlista, a borító és az új klip:

  1. Praise Armageddon (Awake Theme)
  2. Saturday City
  3. The End Is Her
  4. Everything You Love Will Burn
  5. A Questionable Taste in Friends
  6. A Villain’s Monologue
  7. Nuns, Guns & Cowboys
  8. I Just Want That Movie Ending
  9. Burn the Blasphemer
  10. Last Call for Heaven’s Gate